Header

Vi spenderade våran lördag på Ikea och strök lite av det sista på listan vi ska köpa. Bland annat mattor, köksknivar och bestickslådor. Det är fortfarande määängder kvar, men det sparar vi till nästa helg när lägenheten är våran. Det finns inget utrymme kvar att förvara det på längre. Varenda liten millimeter här hemma är fylld utav flyttkartonger och sopsäckar. Men allt är nerpackat iallafall, och det var vad de sista timmarna av lördagskvällen gick åt till. Och jag bävar för att bära upp och ner på allt det där sen. Träningsvärken kommer vara tung efter nästa helg, det kan vi vara säkra på iallafall.

Vi hittade iallafall en hel del smått och gott. Det kan var rätt så mysigt att strutta runt på Ikea medans regnet smattrar utanför lokalen. Vi sprang på två fönsterlampor till vardagsrummet som jag knappt kan vänta med att visa!

Nu blir det födelsedagsfirande för syster som fyllt 16. Så denna söndag bjuder på smörgåstårta, vin och prinsesstårta. Underbart. Sen ska jag rota runt bland kassarna efter kläder för veckan. Vi lever i lådor nu sista veckan och det är nackdelen med alltihop. Ha en fortsatt bra dag hörrni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments