Header

Okategoriserat 2017

Det var två veckor sedan jag och Patricia satt på Taket med varsin drink och hamburgare. Det känns som det är tusen år sedan. Men jag bara måste dela med mig av kvällen och denna fina tjej som jag alltid har det lika bra med.
Och förövrigt min debut på taket. Helt okej, väldigt mycket folk och bra service. Maten är inte alls att klaga på och drinkarna är ju gudomligt goda.

Vi började vår kväll efter ett jobbpass som för min del slutade vid 16.00. Möttes i stan och bestämde oss efter en tur i affärerna att fika på ett av Linköpings mysigaste caféer. Babettes.

Vi satt här i någon timme innan vi drog oss vidare mot "huvudrätten". Vi hade inte bokat bord så vi var lite skeptiska när vi kom innanför dörrarna på Taket. Men det fanns plats som tur är så vi slog oss ner med menyn.

Fina fina Patricia!

Sedan satt vi ytterligare några timmar här innan vi tog tåget hemåt mot lilla Mjölby. Uppskattar sånna här fina stunder. Där man kan ventilera och prata om allt mellan himmel och jord med någon som förstår en till tusen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okategoriserat 2017

Slutade jobbet vid 16 igår och efter det tog jag bussen in mot stan för att träffa några vänner från gymnasiet. Strosade runt på stan en stund innan vi bestämde oss för att slå oss ner på Flott i Linköping. En ny resturang med temat "streetfood". Lite finare snabbmat och världens finaste lokal. Tog död på några timmar där inne innan det var dag att åka hemåt igen. Recommend recommend!Likes

Comments

Högtider/Festligheter

Födelsedagsbarnet som blivit 16 år! 🎈

Min fina fina mamma ❤

Vi firade somsagt min (inte så längre lilla) syster igår tillsammans med lite annat främmat. 16 år. Och födelsedagskronan var på, en liten nybliven tradition i min familj. Och jag kan säga att jag somnade gott på kvällen sen efter helgens händelser och goda mat.

Den här måndagen har bara swishat förbi. Har påbörjan sista utbildningsveckan med praktik i Linköping och efter denna vecka är jag helt färdigutbildad. Sen är det bara att börja jobba, spara pengar och bli vuxen. Ska bli skönt att komma igång med en riktig morgonrutin sen i nya lägenheten. Att slippa stressa runt bland kartonger och skippa frukostar. Åh vad jag längtar. Nu snoozar jag så länge jag kan och liksom kastar på mig det närmaste jag hittar.

Fotade i solen när jag kom hem vid 17 och har efter en lååång dusch parkerat mig i sängen där jag nog kommer stanna resten av denna måndag. Hur har ni haft det idag?Likes

Comments