Header

Mode/Skönhet

​1. ONLY / 2. GINA TRICOT / 3. SANDRO / 4. VILA / 5. GINA TRICOT / 6. VILA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okategoriserat 2017

Jag spenderade min söndag hemma hos pappa och firade hans dag tillsammans med Hanna & Emma. Hans andra alldeles egna dag på året. Han hade dagen till ära lagat älggryta som han skämde bort oss med. Sen tog vi en promenad i solen. Söndagens sista sol som inte längre är speciellt varm utan bara väldigt väldigt vacker. Speciellt när den speglas i frosten på marken, och speciellt där ute på landet. Där hemma. Bland alla gamla stigar som bär på livets hela minnen. Sen lös den på oss hela vägen hem igen. Efter det avrundade vi kvällen med fars-dag bakelser.

Som jag tar vara på dessa kvällar. Suger in varenda liten sekund med dom alla samlade. Det får en att inse vad som hänt, hur mycket man växt och hur snabbt livet går vidare utan ens vetskap. Det gör mig helt och hållet förbryllad ibland. Grattis till dig pappa.

Likes

Comments

Okategoriserat 2017

Slutade jobbet vid 16 igår och efter det tog jag bussen in mot stan för att träffa några vänner från gymnasiet. Strosade runt på stan en stund innan vi bestämde oss för att slå oss ner på Flott i Linköping. En ny resturang med temat "streetfood". Lite finare snabbmat och världens finaste lokal. Tog död på några timmar där inne innan det var dag att åka hemåt igen. Recommend recommend!Likes

Comments