Header

Okategoriserat 2017

Slutade jobbet vid 16 igår och efter det tog jag bussen in mot stan för att träffa några vänner från gymnasiet. Strosade runt på stan en stund innan vi bestämde oss för att slå oss ner på Flott i Linköping. En ny resturang med temat "streetfood". Lite finare snabbmat och världens finaste lokal. Tog död på några timmar där inne innan det var dag att åka hemåt igen. Recommend recommend!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Högtider/Festligheter

Födelsedagsbarnet som blivit 16 år! 🎈

Min fina fina mamma ❤

Vi firade somsagt min (inte så längre lilla) syster igår tillsammans med lite annat främmat. 16 år. Och födelsedagskronan var på, en liten nybliven tradition i min familj. Och jag kan säga att jag somnade gott på kvällen sen efter helgens händelser och goda mat.

Den här måndagen har bara swishat förbi. Har påbörjan sista utbildningsveckan med praktik i Linköping och efter denna vecka är jag helt färdigutbildad. Sen är det bara att börja jobba, spara pengar och bli vuxen. Ska bli skönt att komma igång med en riktig morgonrutin sen i nya lägenheten. Att slippa stressa runt bland kartonger och skippa frukostar. Åh vad jag längtar. Nu snoozar jag så länge jag kan och liksom kastar på mig det närmaste jag hittar.

Fotade i solen när jag kom hem vid 17 och har efter en lååång dusch parkerat mig i sängen där jag nog kommer stanna resten av denna måndag. Hur har ni haft det idag?Likes

Comments

Okategoriserat 2017
Vi spenderade våran lördag på Ikea och strök lite av det sista på listan vi ska köpa. Bland annat mattor, köksknivar och bestickslådor. Det är fortfarande määängder kvar, men det sparar vi till nästa helg när lägenheten är våran. Det finns inget utrymme kvar att förvara det på längre. Varenda liten millimeter här hemma är fylld utav flyttkartonger och sopsäckar. Men allt är nerpackat iallafall, och det var vad de sista timmarna av lördagskvällen gick åt till. Och jag bävar för att bära upp och ner på allt det där sen. Träningsvärken kommer vara tung efter nästa helg, det kan vi vara säkra på iallafall.

Vi hittade iallafall en hel del smått och gott. Det kan var rätt så mysigt att strutta runt på Ikea medans regnet smattrar utanför lokalen. Vi sprang på två fönsterlampor till vardagsrummet som jag knappt kan vänta med att visa!

Nu blir det födelsedagsfirande för syster som fyllt 16. Så denna söndag bjuder på smörgåstårta, vin och prinsesstårta. Underbart. Sen ska jag rota runt bland kassarna efter kläder för veckan. Vi lever i lådor nu sista veckan och det är nackdelen med alltihop. Ha en fortsatt bra dag hörrni!

Likes

Comments